Over ons

1.3.2

Beachclub8

OVER ONS
Bij Beachclub8, Lounge Diner & Winebar, vergeet je de tijd

Geïnspireerd door het zonnige Ibiza, Saint Tropez en Curaçao waan je je hier altijd in de buitenlandse sferen. Gelegen  precies tussen de eerste en tweede Slag van het prachtige Rockanje strand moet je er even naar zoeken. Maar als je onze Sunset Lane Pad volgt vanaf de eerste slag naar rechts, of 2e slag over het strand naar links, beland je in een wit relaxed paradijs waar je meteen ontspant en bijkomt van alle drukte.

Beachclub8 is een ontdekkingstocht vol sfeer, ontspanning, ontmoeten, eten, drinken, Barefoot Fridays, Weddings en zaken doen. Strijk neer op een loungeplek in ons High-class ingerichte restaurant, op onze fantastische terrassen of strand en geniet van de ongedwongen sfeer, de goede keuken en het adembenemende uitzicht.

Onze chefs en brigade bereiden 5 dagen per week voor u de meest waanzinnige gerechten met een uniek concept ‘Lounge & Share’. Een uitgebreide kaart met verrassende, maar ook traditionele topgerechten die je met elkaar kunt delen. Geen voor-, hoofd-, en nagerechten meer maar kleine spannende gerechten waar je in een ontspannen sfeertje je vingers bij opeet. Bestel één of meerdere heerlijke gerechten, geniet van de smaken of ga voor je favoriet in XL.

Beachclub8 gaat voor het beste eten, de hele dag door. Onze chefs koken met passie voor smaak en kwaliteit en gebruiken daarbij wat de wereld te bieden heeft.

Start Early en Stay Late is onze drijfveer

Vanaf 11:00 start het Loungen. Kom rond lunchtijd overeind van je loungebedje en geniet van onze stoere boterhammen met garnalenkroketjes of Porchini. En als de zon aan het eind van de dag ondergaat in de zee, geniet dan van de loungemuziek van een DJ onder het genot van een cocktail en een Tuna de Luxe plateau of sticky ribs.

Blus alles in stijl af met een AIX-Rose of een fenomenale Gin-Tonic en je zomeravond is compleet.

See you @ Beachclub8
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module