Over ons

1.3.2

Beachclub8

OVER ONS
Bij Beachclub8, Lounge Diner & Winebar, vergeet je de tijd

Geïnspireerd door het zonnige Ibiza, Saint Tropez en Curaçao waan je je hier altijd in de buitenlandse sferen. Gelegen  precies tussen de eerste en tweede Slag van het prachtige Rockanje strand moet je er even naar zoeken. Maar als je onze Sunset Lane Pad volgt vanaf de eerste slag naar rechts, of 2e slag over het strand naar links, beland je in een wit relaxed paradijs waar je meteen ontspant en bijkomt van alle drukte.

Beachclub8 is een ontdekkingstocht vol sfeer, ontspanning, ontmoeten, eten, drinken, Barefoot Fridays, Weddings en zaken doen. Strijk neer op een loungeplek in ons High-class ingerichte restaurant, op onze fantastische terrassen of strand en geniet van de ongedwongen sfeer, de goede keuken en het adembenemende uitzicht.

Onze chefs en brigade bereiden 7 dagen per week voor u de meest waanzinnige gerechten. Dit seizoen staan nieuwe gerechten van topniveau centraal.  Bij Beachclub8 verwennen onze koks u vanuit de keuken met top kwaliteit vlees, stoere grote hamburgers, heerlijke verse vis, maar ook verschillende gezonde en duurzame gerechten. Ieder weekend hebben wij naast de menukaart nog leuke voordelige menu’s, die u op onze krijtborden in het restaurant kunt vinden.

Start Early en Stay Late is onze drijfveer

Vanaf 12:00 uur zijn wij geopend en kunt u heerlijk op onze terras komen loungen. Geniet van de heerlijke gerechten die onze chefkok dagvers voor u heeft bereid en kom tot rust op een van onze luxe Cabana’s. En als de zon aan het eind van de dag recht voor de Beachclub8 ondergaat in de zee, geniet dan van de loungemuziek van een DJ onder het genot van een cocktail en een Tuna de Luxe plateau of een heerlijke bavette met chimichurry saus.

Blus alles in stijl af met een AIX-Rose of een fenomenale Gin-Tonic en je zomeravond is compleet.

See you @ Beachclub8