Yoga & Mindfulness

yoga01

Start Early

YOGA & MINDFULNESS

 Iedere zondag van 11:00 tot 12:00 geven professionele yogadocenten een ontspannende Yoga & Mindfulness les op het speciale Yoga-terras van Beachclub8. Yoga in de buitenlucht helpt je te ontstressen en je gedachten tot rust te brengen…

Iedereen kan meedoen!
Gecertificeerde en professionele trainers
Start early, Barefoot
Iedereen kan meedoen!

In ongeveer 60 minuten beoefenen we verschillende yogaposes om je houding te verbeteren en om soepeler en sterker te worden. We doen een aantal ademoefeningen en eindigen de les altijd met meditatietechnieken. Zo brengen we onze gedachten tot rust, bevorderen we creativiteit, focus en een heldere geest.

Een les duurt ongeveer 60 minuten en kost 12,50 Euro per persoon. Dit is inclusief een karaf water met munt en citroen na afloop bij de picnic tafel op het terras van Beachclub8. Zo voorkom je dat je na de les meteen weer de alledaagse drukte instormt. Ben je lid van Sportpoint in Hellevoetsluis? Vraag naar de mogelijkheden om met korting mee te doen.

De yogalessen worden bij mooi weer gegeven op zondagen van 11:00-12:00 uur.

  • Losse Les  12,50 euro
  • 5x Strippenkaart 50 euro
  • 10x strippenkaart 80 euro
De yoga wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum dit jaar, onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom Corona. Houd onze facebook in de gaten voor updates.
Yoga weer vanaf 2e paasdag, maandag 22 april 2019 en daarna iedere zondag
Yoga weer vanaf 2e paasdag, maandag 22 april 2019 en daarna iedere zondag

Via Sportpoint janee

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module